Horeca planningstool

Wij plaatsen medewerkers rechtstreeks in uw dienstrooster

Nedflex Students lanceert een nieuw concept, dat het uitzenden van tijdelijke krachten in de horeca sneller, aantrekkelijker en eenvoudiger maakt. Zo maken we het voor de werkgever eenvoudiger om in drukke tijden aan gemotiveerd personeel te komen. Lees hieronder meer over onze planningstool.

Verder bieden wij voor iedereen die wil werken in de horeca een platform aan waar je een grote diversiteit aan werkzaamheden, bij verschillende horecabedrijven, vindt. Ook kan je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Dat is toch de ideale manier om ervaring op te kunnen doen? Klik hier als je nieuwsgierig bent wat dit inhoudt.

Voor werkgevers


Het inplannen van nieuwe medewerkers ging nog nooit zo eenvoudig

De Nedflex Students Horecapool maakt gebruik van een innovatieve planningstool voor de horeca. Heeft u deze tool nog niet? Geen probleem, u krijgt hem van ons. Kosteloos. Binnen een samenwerking met Nedflex Students geeft u in het planningssysteem snel en eenvoudig aan welke diensten u voor de komende periode beschikbaar heeft. Onze Horecapoolmanager koppelt vervolgens beschikbare horecakrachten aan uw openstaande diensten vanuit onze grote flexpool.

Verder hoeft u niets te doen, u geeft de gaten in uw planning aan, wij zorgen ervoor dat er op tijd een goede kracht aanwezig is. Wij regelen vervolgens ook de administratieve en arbeidsrechtelijke afhandeling. U heeft er geen omkijken naar. Hoeft u dan verder niets te doen? In principe niet. Wel is het handig als u terugkoppelt of u vaker van de geleverde medewerker gebruik wilt maken. Wij kunnen u zo voorzien van krachten die al bekend zijn met uw zaak.

Op deze manier bieden wij, als uitzend- en payrollpartner, u als ondernemer een verregaande mate van ontzorging.

De voordelen:

Inroosteren van (nieuwe) medewerkers is uitbesteed en ging nog nooit zo eenvoudig en efficiënt.

Zowel in drukke perioden als bij plotseling personeelstekort is uw planning snel ingevuld.

U bent maximaal flexibel.

Ruime keuze uit horecakrachten voor verschillende functies.

U maakt kosteloos gebruik van onze planningstool.

Wij verzorgen de contractadministratie en zijn juridisch werkgever, u heeft geen werkgeversrisico’s.

U heeft altijd de mogelijkheid om een van onze horecatoppers over te nemen in overleg.

Ik wil meer informatie

Voor studenten


Wil jij werken waar en wanneer jij wilt, bij de tofste opdrachtgevers in horecaland?

Meld jezelf dan aan bij onze pool van horecatoppers! Onze Horecapool is gekoppeld aan het planningssysteem van onze horecapartners. Jij geeft via een mobiele app of je pc je beschikbaarheid aan in het systeem, wij plaatsen jou op die momenten bij horecabedrijven. Zodoende heb jij altijd werk wanneer je beschikbaar bent en heb je een grote diversiteit aan werkzaamheden in de horeca. Wij bieden je op deze manier de mogelijkheid om veel ervaring op te doen, zodat jij uit kan groeien tot de beste in je vak!

De voordelen:

Je geeft zelf aan wanneer jij beschikbaar bent via de app of pc.

Je kunt je voorkeuren voor plaatsing en functies aangeven.

Je krijgt wekelijks je salaris uitbetaald.

Je doet ervaring op bij de leukste en gezelligste horecagelegenheden.

Je bepaalt zelf je hoeveel je wilt verdienen.

Ik wil werken in de horeca!