Over ons

Nedflex Students wordt geleid door Elvio Aker. Elvio is afgestudeerd aan Hogeschool Tio in Amsterdam, in de richting Commercieel Business Management.

Enerzijds wil Nedflex Students Uitzendbureau studenten tijdens hun opleiding steunen door hen werk te bieden. Anderzijds wil Nedflex Students zich inspannen om studenten aansluitend aan hun opleiding een baan binnen hun vakgebied te bieden. Elvio Aker: “We zien dat veel scholen hun studenten een baangarantie bieden en dit uiteindelijk niet waar kunnen maken. Wij zien, als onderdeel van Nedflex, volop kansen om dit wél te realiseren. Daarbij ontzorgen we direct al onze klanten. De mensen die wij leveren zijn namelijk hoogopgeleid en gemotiveerd, terwijl wij bovendien de volledige administratieve en juridische afhandeling voor onze rekening nemen.”

Partnerschappen

Nedflex

Oppermannen Uitzendbureau

INDIVIDU Service & Veiligheid

KHN

LTO Arbeidskracht

Recreatie Nederland

RECRON

Certificeringen

Nedflex is officieel geselecteerd partner van Koninklijke Horeca Nederland, Recron en LTO Arbeidskracht. Nedflex is ISO 9001:2015 gecertificeerd en beschikt over het NEN 4400-1 certificaat van de Stichting Normering Arbeid (SNA) en werkt volledig volgens de VCU normering. Daarnaast is Nedflex lid van de Algemene Bond van Uitzendondernemingen (ABU).