Werkgevers

Nedflex Students Uitzendbureau

Nedflex Students is een dynamisch en gedreven uitzendbureau dat actief is in Noord-Holland. Wij bekijken per individu wat de mogelijkheden zijn om de perfecte baan te vinden, wij leveren maatwerk. Voor bedrijven die op zoek zijn naar goed, jong & flexibel personeel, koppelen wij de meest geschikte kandidaat. Dit noemen wij werving en selectie. Door maatwerk te leveren maken we beide partijen tevreden met elkaar.

Nedflex Students maakt deel uit van Nedflex B.V. Nedflex is landelijk actief en is exclusief partner van de twee grootste brancheorganisaties van Nederland, LTO Seizoenarbeid en Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast werkt Nedflex samen met Hiswa RECRON. Tot de Nedflex-familie behoren tevens een groot aantal uitzendbureaus.

Verzekerd van kwaliteit

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex Students, is verzekerd van kwaliteit. U bent verzekerd van de juiste mensen op de juiste plek (en dat binnen afzienbare tijd) en van een correcte administratieve afhandeling. Nedflex is lid van de Algemene Bond voor Uitzendorganisaties, is ISO 9001:2008 gecertificeerd en voldoet aantoonbaar aan alle eisen die keuringsinstanties SNA (NEN) en CROP stellen.

De voordelen van samenwerken met Nedflex Students

Nedflex Students is dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar jong personeel (studenten, vakantiekrachten en afgestudeerde studenten). Zelf uw werving en selectie verzorgen is natuurlijk een optie, maar dit uitbesteden bij ons bespaart u tijd en geld. Wij garanderen u dat u ‘onder de streep’ voordeliger uit bent. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van goede krachten.

Hoe gaat het in zijn werk? Binnen enkele werkdagen na het eerste contact presenteren wij u een reeks geschikte kandidaten uit ons netwerk. Van de kandidaat op wie uw keuze valt, nemen wij alle administratieve handelingen én risico’s op ons. U hoeft alleen de gewerkte uren door te geven.

 

De voordelen voor u als ondernemer:

U beschikt bijna a la minute over geschikte krachten voor die ene grote klus, voor die vervanging binnen uw organisatie, of voor specifieke werkzaamheden;

U heeft geen administratieve lasten of kosten;

U draagt geen werkgeversrisico – Nedflex is immers werkgever;

U bent maximaal flexibel omdat de arbeidsovereenkomst te allen tijde kan worden beëindigd;

U kunt online de gewerkte uren doorgeven en altijd en overal de facturen inzien.

Laat het maar zien dan!

– ik wil direct een vacature doorgeven en verplicht mij tot niets

De meerwaarde van Nedflex

Werkgeverschap is de laatste jaren steeds complexer geworden, terwijl de risico’s voor u als ondernemer ook groter zijn geworden. Nedflex helpt u graag door u te ontzorgen tegen een zeer scherp tarief.

HR-diensten

Ons deskundige team biedt juridische ondersteuning bij moeilijke vraagstukken. We kunnen u bijvoorbeeld informeren over het voeren van functioneringsgesprekken, het omgaan met ziekteverzuim, het schrijven van pakkende vacatureteksten, het uitvoeren van de salarisadministratie of het werken volgens de huidige wet- en regelgeving.

 

Juridisch werkgever

Dankzij de mogelijkheden binnen de uitzendsector kan Nedflex juridisch werkgever worden van uw medewerkers. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij nemen het graag uit handen voor u.

U blijft daarentegen de kapitein op uw eigen schip. U beoordeelt uw medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met uw team. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers.

 

Uitzenden

Als één van uw medewerkers langdurig ziek is, het opeens drukker is of wanneer u om een andere reden tijdelijk meer personeel nodig heeft, gaan wij voor u aan de slag om de vacature snel te vervullen. We hebben een eigen database aan kandidaten, waardoor we altijd in korte tijd een geschikte match voor u kunnen vinden. Zit de juiste kandidaat er nog niet tussen? Onze enthousiaste recruiters gaan graag voor u op zoek naar de perfecte match.

 

Vacaturebank

Als u een vacature heeft, kunt u deze op de Nedflex vacaturebank plaatsen. Hier kunt u online heel gemakkelijk zelf een nieuwe vacature aanmaken. We hebben bovendien een eigen matching systeem waarmee we vacatures met kandidaten kunnen matchen op basis van competenties.

 Uitzenden bij Nedflex

Nedflex is lid van de ABU en beschikt over alle benodigde certificeringen. Daarnaast is Nedflex de speciaal geselecteerde partner van LTO Seizoenarbeid en Koninklijke Horeca Nederland. Wij zijn tevens Topleverancier van Hiswa RECRON.