maintance

Werkgevers

Nedflex Students Uitzendbureau

Nedflex Students is een dynamisch en gedreven uitzendbureau dat actief is in Noord-Holland. Wij bekijken per individu wat de mogelijkheden zijn om de perfecte baan te vinden, wij leveren maatwerk. Voor bedrijven die op zoek zijn naar goed, jong & flexibel personeel, koppelen wij de meest geschikte kandidaat. Dit noemen wij werving en selectie. Door maatwerk te leveren maken we beide partijen tevreden met elkaar.

Nedflex Students maakt deel uit van Nedflex Payrolling en Uitzenden. Nedflex is landelijk actief en is exclusief partner van de twee grootste brancheorganisaties van Nederland, LTO Seizoenarbeid en Koninklijke Horeca Nederland. Daarnaast werkt Nedflex samen met Recreatie Nederland en RECRON. Tot de Nedflex-familie behoren tevens een groot aantal uitzendbureaus.

Verzekerd van kwaliteit

Wie kiest voor samenwerking met Nedflex Students, is verzekerd van kwaliteit. U bent verzekerd van de juiste mensen op de juiste plek (en dat binnen afzienbare tijd) en van een correcte administratieve afhandeling. Nedflex is lid van de Algemene Bond voor Uitzendorganisaties, is ISO 9001:2008 gecertificeerd en voldoet aantoonbaar aan alle eisen die keuringsinstanties SNA (NEN) en CROP stellen.

De voordelen van samenwerken met Nedflex Students

Nedflex Students is dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar jong personeel (studenten, vakantiekrachten en afgestudeerde studenten). Zelf uw werving en selectie verzorgen is natuurlijk een optie, maar dit uitbesteden bij ons bespaart u tijd en geld. Wij garanderen u dat u ‘onder de streep’ voordeliger uit bent. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van goede krachten.

Hoe gaat het in zijn werk? Binnen enkele werkdagen na het eerste contact presenteren wij u een reeks geschikte kandidaten uit ons netwerk. Van de kandidaat op wie uw keuze valt, nemen wij alle administratieve handelingen én risico’s op ons. U hoeft alleen de gewerkte uren door te geven.

 

De voordelen voor u als ondernemer:

U beschikt bijna a la minute over geschikte krachten voor die ene grote klus, voor die vervanging binnen uw organisatie, of voor specifieke werkzaamheden;

U heeft geen administratieve lasten of kosten;

U draagt geen werkgeversrisico – Nedflex is immers werkgever;

U bent maximaal flexibel omdat de arbeidsovereenkomst te allen tijde kan worden beëindigd;

U kunt online de gewerkte uren doorgeven en altijd en overal de facturen inzien.

Laat het maar zien dan!

– ik wil direct een vacature doorgeven en verplicht mij tot niets

Payrolling

Als onderdeel van Nedflex Payrolling en Uitzenden, kunnen wij u de meest ontzorgende payrolldienstverlening aanbieden tegen een zeer scherp tarief.

Wat is payrolling?

Kort samengevat: Nedflex neemt al uw betaalde medewerkers over. Zij komen bij ons op de payroll te staan. U besteedt zodoende alle administratieve en juridische rompslomp uit.

Ontzorgen

Nedflex ontzorgt u door alle administratieve handelingen die betrekking hebben op uw personeel uit handen te nemen. Wij maken de contracten, betalen de lonen, dragen de premies af en voeren een correcte administratie. U geeft per periode de gewerkte uren door, wij doen de rest.

Juridisch werkgever

Nedflex wordt dus juridisch werkgever. Hiermee nemen wij alle arbeidsrechtelijke risico’s, van ziekte en arbeidsongeschiktheid tot re-integratie, over. De contractadministratie, doorbetaling bij ziekte en alle overige werkgeversverplichtingen: wij regelen het.

U blijft wel de kapitein op uw eigen schip. U werft, selecteert en beoordeelt uw medewerkers, verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijkse contact met uw team. Op die manier behoudt en onderhoudt u zelf de band met uw werknemers.

 Payrolling bij Nedflex

Nedflex is lid van de ABU en beschikt over alle benodigde certificeringen. Daarnaast is Nedflex de speciaal geselecteerde payrollpartner van LTO Seizoenarbeid, Koninklijke Horeca Nederland en Recreatie Nederland. Wij zijn tevens Topleverancier van RECRON. Overweegt u te payrollen, wilt u meer weten of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.